Dance Your Prayers

Vrijdag 8 Mei 20.00 – 21.30 uur. Gratis online dansmeditatie via ZOOM. Vrij dansen vanuit je hart op de ritmes van de 5 elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Een flow van Aardse Afrikaanse Drums, Vurige opzwepende Beats tot Meditatieve Etherische Klanken.

N

Dansen versterkt je immuunsysteem

N

Geeft Energie, Focus en Ontspanning

N

Verbind Hart, Hoofd en Handen

N

Samen dansen we de Hemel op Aarde

Dansen met Natasja de Lange

Het is niet hetzelfde als elkaar live ontmoeten bij de trainingen en workshops die ik geef bij Smara Opleidingen of in mijn Hartmissie praktijk. Wel heb ik zelf ervaren dat dansen in mijn eigen ruimte thuis met een groep die ik online ontmoet mij erg goed doet.

En omdat we niet weten hoe lang de Corona maatregelen nog gaan duren nodig ik je uit om samen met mij te dansen. Zodat we met elkaar meer licht en liefde het veld in kunnen brengen.

Het enige dat je nodig hebt is een plek in huis waarin je vrij kunt bewegen, een paar boxen die je aansluit op je computer of telefoon en de rest volgt vanzelf.

 

‘Dance Dance, otherwise we are lost’ – Pina Bausch

Wat een mooie avond heb ik gisteren gehad. Ik merkte dat ik tijdens de dans goed in mijn lichaam kon zakken, dat was zo'n bijzonder gevoel. Na de dans voelde ik een totaal ontspanning, heb dit nog nooit zo ervaren. Heb vannacht heel goed geslapen en stond vanmorgen ontspannen naast mijn bed. Wauw, dit wil ik vaker meemaken 😁. Dankjewel Natasja voor deze ervaring.

Anita Persoons

Spiritueel Hulpverlening

Zonder vooroordeel, zonder verwachting. Je voelde goed aan wat nodig was. Ik vind het heel fijn om aan de hand van muziek eerst door beweging in mijn lijf te komen. Dit kan je in psychotherapie nooit benaderen. Dit is onbenaderbaar in woorden. Het gaat voorbij woorden. Het is je lijf die je verteld. Mijn lichaam uitte zich en bevrijdt zich zelf van bepaalde emoties en verkrampingen.

Rianne Das

Ondernemer