In 7 Stappen Rust in je Hoofd  en Leven vanuit je Hart

Een beproefde methode waarin je leert hoe je optimaal je dag kunt beginnen. In 15 minuten per dag krijg jij Rust in je Hoofd en focus op het leven waar je Hart naar verlangt. Na je inschrijving krijg je toegang tot de online leeromgeving. Hier houdt je altijd toegang toe. Je kunt de gratis training blijven herhalen zolang als je wilt.

N

Van hoofd naar hart

N

Ontspannen Lichaam en Geest

N

Verlangens vervullen

N

Meer Rust en Plezier

De Hemel op Aarde

Als iedereen zijn Hartmissie leeft dan ervaren we hier en nu de hemel op aarde. Wij zijn allen met elkaar verbonden. Ik stel me dat voor als een groot organisme die we samen vormen. Eenieder heeft daarin een unieke bijdrage te leveren: a Divine Mission. Net zoals iedere cel in ons lichaam. In mijn visie is niks daarvan uitgesloten, ook de aarde, planeten en sterren niet. Samen vormen we een geheel – het Heelal. Onze hartmissie is niet iets wat we nog moeten leren of wat we moeten doen. Het is wat we zijn, het is onze natuurlijke bijdrage aan het geheel. Belichamen we onze hartmissie, wie we werkelijk zijn, dan stroomt het. Energie, vreugde, vrijheid, liefde, onze essentie. Dus wie ben jij, wat heb jij bij te dragen aan het geheel? Het is niet iets wat je nog moet leren, het is wat je al bent. Kan jij je daarvoor open stellen? Of zitten er nog blokkades die de doorgang vertroebelen?

De afgelopen 7 jaar en nog steeds train ik (aankomende) coaches en therapeuten bij Smara Opleidingen in NLP, Transpersoonlijke Coaching en Counseling en Karakterstructuren. Ik heb vele mooie transformaties gezien bij de deelnemers. Mijn focus is de lichaam geest connectie en hoe we vanuit onze missie, waarden en overtuigingen onze realiteit creëren. Lees hieronder een aantal reacties van coaches en therapeuten die meegedaan hebben met mijn trainingen.

Ervaringen van deelnemers

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de inschrijving die jij aanbiedt.

Naam, Leeftijd

Functie

Plaatst hier een aanbeveiling van een tevreden klant, zodat de bezoekers van jouw website kunnen zien dat andere mensen goede resultaten behalen met de inschrijving die jij aanbiedt.

Naam, Leeftijd

Functie

Plaats hier de shortcode van je formulier