Loop jij vast in jezelf?

Dan geven de karakterstructuren – overlevingsstrategieën – je meer inzicht in hoe dit ontstaan is. Wat het effect is van een karakterstructuur op jouw leven, hoe je hier mee om kan gaan en hoe je deze kan transformeren als hulpbron. Ook een mooi instrument voor coaches, om snel tot de kern te komen: waar zit de pijn van een cliënt, waar de kwaliteiten en wat doe je dan als coach in de begeleiding en wat niet. Bekijk het webinar en krijg antwoord op de volgende vragen:

N

Welke structuur is bij jou dominant?

N

Van welke structuur heb jij de fysieke kenmerken?

N

Hoe herken jij de structuur bij de ander?

N

Wat is jouw eerste beweging naar mee vrijheid?

Opleiding Karakterstructuren met Body & Mind en Chakra’s

Op 31 Oktober starten we weer met de 8-daagse opleiding Karakterstructuren met Body & Mind en Chakra’s. In deze opleiding krijg je naast theorie veel ervarinsoefeningen zodat je de de verschillende karakterstructuren en de spierspanningspatronen goed leert doorvoelen zodat je ze gaat herkennen wanneer jij of een client in een patroon schiet. Je vergroot hiermee je bewustzijn waardoor je veel meer in je ware kracht kunt blijvenen. Je leert wat je beter wel en niet kan doen bij de verschillende karakterstructuren en je leert de Chakra’s voelen, herkennen en helen in combinatie met adem en lichaamswerk. Je leert nieuwe manieren van werken en zijn voor jezelf, je geliefden en de mensen waarmee je werkt.

De training wordt gegeven door Hilda Swarts en Natasja de Lange. Hilda is naast Body Mind Language trainer ook NLP trainer en coach. Natasja is lichaamsgericht therapeut, NLP trainer en heeft diverse diploma’s op het gebied van ademwerk, yoga, dans en transpersoonlijke coaching.

 

Ervaringen van deelnemers

Ik twijfelde omdat ik al het een en ander heb gedaan zoals een tweedaagse karakterstructuren en ook de Opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling bij Smara waar ook Chakrawerk in zit. Toch heb ik weer heel veel over mezelf geleerd!

Yolande Slooter

Door de ademcirkels tijdens de opleiding, werd ik mij bewust van mijn lichaam en mijn hartgevoel dat voor mij een helende uitwerking heeft gehad. Deze confrontatie heeft er voor gezorgd dat ik daadwerkelijk mijn verantwoording heb genomen voor mijn eigen gezondheid en dus mijn leven!

Willeke Mayenburg - de Jong