Loop jij vast in jezelf?

Dan geven de Karakterstructuren je meer inzicht in hoe dit is ontstaan en wat het effect is op je leven. Het zijn overlevingsstrategieën die je kan transformeren tot hulpbron. Naast zelfinzicht en heling is kennis van de Karakterstructuren ook een must voor coaches. Je komt snel tot de kern doordat je weet waar de pijn zit van een cliënt. Wat kan je doen in de begeleiding zodat de kwaliteiten zichtbaar en voelbaar worden? Doe mee met het webinar en krijg antwoord op de volgende vragen:

N

Welke structuur is bij jou dominant?

N

Van welke structuur heb jij de fysieke kenmerken?

N

Hoe herken jij de structuur bij de ander?

N

Wat is jouw eerste beweging naar meer vrijheid?

Opleiding Karakterstructuren met Body & Mind en Chakra’s

Op 31 Oktober starten we weer met de 8-daagse opleiding Karakterstructuren met Body & Mind en Chakra’s. In deze opleiding krijg je naast theorie veel ervaringsoefeningen zodat je de verschillende karakterstructuren en de spierspanningspatronen goed leert doorvoelen. Je gaat veel sneller herkennen wanneer jij of een cliënt in een patroon schiet, waardoor je veel meer in je kracht blijft. Naast inzicht in de karakterstructuren ga je ook werken met de zeven energiecentra in het lichaam, de Chakra’s in combinatie met adem en lichaamswerk . Je leert nieuwe manieren van werken voor jezelf, je geliefden en de mensen waarmee je werkt.

De training wordt gegeven door Hilda Swarts en Natasja de Lange. Hilda is Body Mind Language trainer, Systemisch coach en NLP trainer en coach. Natasja is lichaamsgericht therapeut, NLP trainer en heeft zich gespecialiseerd in transformatie met behulp van adem, yoga en dans.

 

Ervaringen van deelnemers

Ik twijfelde omdat ik al het een en ander heb gedaan zoals een tweedaagse karakterstructuren en ook de Opleiding Transpersoonlijke Coaching en Counseling bij Smara waar ook Chakrawerk in zit. Toch heb ik weer heel veel over mezelf geleerd!

Yolande Slooter

Door de ademcirkels tijdens de opleiding, werd ik mij bewust van mijn lichaam en mijn hartgevoel dat voor mij een helende uitwerking heeft gehad. Deze confrontatie heeft er voor gezorgd dat ik daadwerkelijk mijn verantwoording heb genomen voor mijn eigen gezondheid en dus mijn leven!

Willeke Mayenburg - de Jong