0486 22 00 10 info@hartmissie.nl

Dat het gaat om herinneren wie je in essentie bent, dat weet je misschien al wel. Maar hoe doe je dat?

Het begint met naar binnen gaan: her-inneren.

Er zijn vele wegen, manieren van meditatie. Mijn ervaring is dat werken met de adem de snelste en meeste effectieve is. Ik zou je veel over meditatie kunnen vertellen. Maar dat is niet nodig. Je hoeft niks te leren, want je weet alles al. Het gaat erom dat je het je gaat herinneren.

Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte voor jezelf om naar binnen te gaan. Jezelf de aandacht en heling geven die je verdient.

Op Maandag 21 Januari vindt van 18 tot 21 uur de eerste Ademcirkel voor 2019 plaats bij Smara Opleidingen.

Je gaat je via een begeleidde meditatie herinneren wie je in essentie bent. Vanuit die gedachten en de intentie die je voor jezelf zet voor 2019 ga je in stilte via je eigen adem door allerlei ervaringen. Ervaringen die naar voren gebracht worden zodat de energie weer kan stromen en je weer in lijn komt met je ware essentie. Door de emotionele verlichting die je zal voelen kom je uiteindelijk in een staat van ZIJN.

De cirkel is dan rond: knowing, experiencing, being. De heilige drie-eenheid. Jouw staat van Zijn zorgt ervoor dat je je doelen, je intentie voor 2019 bereikt. Ervaar deze manier van mediteren en wordt de beste versie van jezelf. 

Inschrijven voor deze workshop kan via Smara Opleidingen via deze link.

Wil je eerst meer informatie over de Ademcirkel neem dan contact met mij op.