7 daagse Training: Leven vanuit je Hart

Jouw reis van zelfheling en transformatie
Direct inschrijven

'Alle antwoorden zitten al in je, het is de kunst daar toegang toe te krijgen'

Leven vanuit je Hart

Heb je het gevoel “vast te zitten” en word je soms overmand door hyperventilatie of andere lichamelijke klachten? Voel je weinig energie en inspiratie? Heb je het gevoel dat het tijd is voor echte Rust en wil je Ruimte? Wil je weten wie je echt bent en wat jou gelukkig maakt?

In 7 ochtenden werk je aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen die je beperken om je mooiste leven te leven. 

Jouw reis van zelfheling en transformatie wordt mogelijk gemaakt door:

N

De kracht van je adem

N

De wijsheid van je lichaam

N

De kracht van aandacht en intentie

N

De methode van verbonden ademen

N

Zelfhelende klanken en muziek

N

De Ruimte die je maakt voor je Zelfhelend vermogen

N

Inzicht in de Universele Wetten

N

Inzicht in jouw Unieke blauwdruk d.m.v Human Design

7 daagse Training: Leven vanuit je Hart 

 

6 November t/m 18 December

 

iedere woensdag

 

9.15 uur-12.15 uur

 

Locatie:

Biodanza Salon Haren

 

Prijs € 45,- per ochtend

 

 

De Hemel op Aarde

Als iedereen zijn Hartmissie leeft dan ervaren we hier en nu de hemel op aarde. Wij zijn allen met elkaar verbonden. Ik stel me dat voor als een groot organisme die we samen vormen. Eenieder heeft daarin een unieke bijdrage te leveren: a Divine Mission. Net zoals iedere cel in ons lichaam. In mijn visie is niks daarvan uitgesloten, ook de aarde, planeten en sterren niet. Samen vormen we een geheel – het Heelal. Onze hartmissie is niet iets wat we nog moeten leren of wat we moeten doen. Het is wat we zijn, het is onze natuurlijke bijdrage aan het geheel. Belichamen we onze hartmissie, wie we werkelijk zijn, dan stroomt het. Energie, vreugde, vrijheid, liefde, onze essentie. Dus wie ben jij, wat heb jij bij te dragen aan het geheel? Het is niet iets wat je nog moet leren, het is wat je al bent. Kan jij je daarvoor open stellen? Of zitten er nog blokkades die de doorgang vertroebelen?

De afgelopen 7 jaar begeleid ik mensen vanuit mijn praktijk aan huis en train ik (aankomende) coaches en therapeuten bij Smara Opleidingen in NLP, Transpersoonlijke Coaching en Counseling, Lichaamswerk en Karakterstructuren. Ik heb vele mooie transformaties gezien bij de deelnemers. Mijn focus is de lichaam geest connectie en hoe we vanuit onze missie, waarden en overtuigingen onze realiteit creëren. Lees hieronder een aantal reacties van coaches en therapeuten die meegedaan hebben met mijn trainingen.

Ervaringen 

Natasja ken ik nu een flink aantal jaren. Ik heb het voorrecht gehad om samen met Natasja 4 jaar NLP en TCC opleiding te volgen. De laatste jaren heb ik haar ook als trainer ervaren. Ik ben verrast door haar transformerende oefeningen zoals de Ademcirkel en de Christos oefening. Deze oefeningen heb ik  met succes kunnen toepassen bij cliënten binnen mijn eigen praktijk.
Ik heb Natasja ervaren als een enthousiaste, creatieve, betrokken en liefdevolle trainer tijdens de opleiding Karakterstructuren. Ook bij het vak Lichaamswerk binnen de TCC opleiding, waar ik assisteer, zie ik Natasja deze eigenschappen optimaal inzetten tijdens het trainen en begeleiden van de deelnemers. Ik bewonder de manier waarop Natasja zonder oordeel en met respect omgaat met de persoonlijke ontwikkeling en het groeiproces van de ander.

Yda Vijfvinkel

Coach, Oorzaak en Gevolg: https://www.oorzaakengevolg.com

Ik wilde beter kunnen ademen. Ik had heel lang, door stress, een gevoel dat er op mijn borstkas gedrukt werd. Ik ken jou als trainer lichaamswerk bij Smara Opleidingen en mijn vertrouwen in jou en je kunde is heel groot. Ik was benieuwd en stond heel open voor en ik had geen enkele twijfel om een ademsessie bij jou te doen. Het heeft mij geholpen om in een diepe meditatietoestand te komen dat ik echt contact heb gemaakt met mezelf, met mijn essentie. Ik heb daarna meerdere sessies bij jou gedaan en mijn wensen waren onder ander: van mijn zelfafwijzing  af te komen en meer zelfacceptatie ervaren. Ik wilde diep in mezelf de liefde voor mezelf vinden. En die heb ik toen van mijn moeder gekregen. Die kwam met mijn opa tevoorschijn. Ik heb op een hele mooie manier in de spiegel gekeken en ik zie mijzelf zoals ik nu ben. Die kan ik iedere keer oproepen. Als ik erover praat komen de beelden weer op.

Fatima Dionizio, 55 jaar

Coach , Trainer, UWV Werkbedrijf

“Volg je hart voor een vervullend leven”

Locatie

Biodanza salon Haren

Eindstraat 18

5368 AT  Haren

Kom je met het OV? Voor vervoer vanaf Station Ravenstein of Oss kan gezorgd worden. Bel Natasja 06 483 68 051