+31 6 21 48 52 80 info@hartmissie.nl

Leef je het leven waar je hart naar verlangt?

Of wil jij je anders voelen, iets anders creëren?

Herken jij jezelf hierin:

9

Voel je innerlijke onrust en druk?

Je hebt een opgejaagd gevoel. Je voelt je vaak schuldig en over verantwoordelijk voor de ander.

9

Heb je het gevoel dat er meer in je zit?

Maar komt het er niet uit? Er is een vaag gevoel waar je niet bij kunt komen. Het lukt je niet de stappen te zetten die nodig zijn. Leef ik wel mijn hartsmissie, vraag jij je regelmatig af.

9

Ben je uitgeput, heb je last van vage klachten?

misschien loop je bijna tegen een burn out aan. Er is gebrek aan zingeving. Lichaam, Geest en Ziel zijn uit balans.

“Volg je hart voor een vervullend leven”

Leven vanuit je hart

Hoe zou het zijn als je echt zou voelen in al je cellen wie je werkelijk bent? Je weet waarvoor je gekomen bent en doet werk dat echt zin geeft. Werk waar jij je iedere dag met passie voor in zet. Je kan duidelijk onderscheid maken tussen boodschappen van je hoofd en hart. Je luistert naar je intuïtie en creëert vanuit flow. Het leven zie je als een groot avontuur en jij bepaalt zelf hoe je erin staat. Je hebt iets unieks te geven en je bent vol zelfvertrouwen. Je verbind je met mensen die ook leven vanuit ZIJN. Je bent je ervan bewust dat je niet alles weet, dat hoeft ook niet, maar je luistert naar de signalen van je lichaam, de boodschappen van je hart en leeft je zielsmissie. Samen creëren we de hemel op aarde.  

 

“Het is mijn missie jou in contact te brengen met de Puurheid in jezelf”

Ik verlangde zo naar puurheid

Maar ik voelde mij verre van dat. Ik was aan het overleven, voelde me vaak slecht en schuldig. Ik had een laag zelfbeeld. Een van mijn overtuigingen was: ik ben waardeloos. Ik begon aan een lange weg terug naar mijn hart. Ik ben opleidingen gaan doen, die mij dichter bij mezelf brachten. Ik begon mij te herinneren wie ik in essentie ben. Ik volgde mijn hart door me een tijd terug te trekken in de Himalaya en mij verder te bekwamen in leven vanuit mijn Hart, de integratie van Lichaam en Geest.

Jaren later door de kracht van mijn adem ontdekte ik dat de weg terug naar het hart niet zo lang hoeft te duren. De adem is de tool voor transformatie, de poort naar onze essentie, onze kern. Door terug te gaan naar onze kern kunnen we de hemel op aarde creëren. Sindsdien doe ik niets liever dan mensen in contact brengen met de wijsheid van hun eigen lichaam en geest door middel van Adem en Transformatiewerk.

Leven vanuit je hart met je adem als tool voor transformatie

Voor meer Bewustzijn

Leer via je adem hoe je bewuster, meer gewaar kunt zijn. Je wordt wakker.

Rust en Ontspanning

Je adem leert je los te laten waardoor je rust en ontspanning zult voelen.

Energie en Gezondheid

Adem niet alleen lucht in maar leer echt energie in te ademen: ook wel prana, chi, ki, spirit of levenskracht genoemd.

Ervaringen van cliënten

De ademsessie was heel fijn, loslaten, even in een hele andere dimensie. Zonder vooroordeel, zonder verwachting. Je voelde goed aan wat nodig was.

Ik vind het heel fijn om aan de hand van muziek eerst door beweging in mijn lijf te komen. Van daaruit begeleidde je me om liggend verbonden te ademen met muziek als ondersteuning. Het lichaam uit dan wat er geuit wil worden. Aan het licht komt wat gezien wil worden.

Mijn ervaring is dat het heel bevrijdend is en dat je met je aandacht met je bewustzijn op een laag komt waar je met je gedachten niet bijkomt. Je lichaam vertelt je gewoon op dat moment wat er gezien wil worden. Het is heel helend en heel eenvoudig. Het is zo transformerend en zo van jezelf, je gaat het niet ophangen aan iets. Het is een proces in jezelf. Je krijgt veel eigenliefde en kracht. Je wordt op jezelf teruggeworpen, je krijg heel veel vertrouwen in jezelf. En dat je het ook zelf te doen hebt. Daar kunnen geen uren psychotherapie tegenop.

Dit kan je in psychotherapie nooit benaderen. Dit is onbenaderbaar in woorden. Het gaat voorbij woorden. Het is je lijf die je verteld. Mijn lichaam uitte zich en bevrijdt zich zelf van bepaalde emoties en verkrampingen.

Rianne Das, 52 jaar

Ondernemer

Ik had verwacht dat ik, net als bij een training die ik gedaan had van Wim Hof, vooral fysiek iets zou ervaren. Dat gebeurde, maar meer dan dat. Het was bij jou veel intenser. Komt ook omdat bij Wim Hof het doel het nemen van een ijsbad was. Bij de ademcirkel bij jou had ik ook een mentale stilte ervaren. Alsof er helemaal geen denken meer is. Kan helemaal niet, toch ervaar ik het zo. Geen gepieker gedachte. Het wordt helemaal stil. Dat vind ik echt de hemel. Dat vind ik zo bevrijdend daar los van te komen. En wat ik heel erg bijzonder vond: ik heb een uur lang bewust mijn ademhaling gestuurd, maar ik had ook het idee dat ik in een hele andere dimensie verkeerde. En ik weet dat ik het toen omschreven had als dat ik in een soort van witte sterrenregen geweest was.

Ik vind het heel bevrijdend om geen last meer te hebben van het denken wat ik voor mijn gevoel van mezelf moet. Gewoon helemaal, alleen maar te zijn. Dat vind ik heel bevrijdend. Het maakt mij blij emotioneel.

De veilige setting zorgde ervoor dat ik mezelf durfde te laten gaan, ook met de voorbereidende bewegingen op muziek.

Adem is voor mij de basis voor mijn mentale rust, waar ik iedere keer op terug kan vallen.

David van Wijngaarden

Coach, Trainer, Yogadocent, Project medewerker Nationale politie

Volg je hart voor een vervullend leven

Niemand dan jij zelf kan zorgen voor de heling, de transformatie waar je naar verlangt. Alles zit al in je. Het is alleen de kunst hier toegang toe te krijgen en ik kan ik je daarbij helpen. Daarnaast help ik je om belemmerende overtuigingen te transformeren. Ook kunnen we na de intake een pakket op maat samenstellen. 

Vergoedingen & Registraties

Ik ben HBO Register therapeut BCZ®. Een vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering is mogelijk als je aanvullend zorgpakket dat toelaat. Mijn diensten vallen onder ‘alternatieve geneeswijzen’ of ‘integrale therapie’.

Ik sta geregistreerd in de Zorgwijzer en een overzicht van de vergoedingen van de diverse zorgverzekeraars vind je HIERIk heb een RBCZ registratie en de diploma’s Medische en Psychosociale Basiskennis.  Vraag het bij twijfel zelf na bij je verzekering.

Breng jezelf in balans: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel.

Telefonische intake is gratis. Liever geen traject? Losse sessies van 2 uur  €150,- 

Veelgestelde vragen

Van welke methodieken maak je gebruik?

Ademwerk is de voornaamste methodiek, jouw lichaam en geest wijzen de weg naar heling en transformatie. Daarnaast maak ik gebruik van NLP, systemisch werk/ familie opstellingen, Psych-K, PRI, Chakra’s en lichaamswerk.

 

Wat zijn de kosten en worden ze vergoed?

Dit zijn de tarieven die ik hanteer:

een sessie van 40 minuten kost 40 euro
een sessie van 45 minuten kost 45 euro
een sessie van 60 minuten kost 60 euro
een sessie van 90 minuten kost 90 euro
een sessie van 120 minuten kost 120 euro

Afhankelijk  van je zorgverzekeraar worden de kosten voor een groot deel vergoed uit de aanvullende verzekering.

Ik ben lid van de Vereniging voor Integrale Vitaliteitskunde (ViV) en de RBCZ. Voor een overzicht van de verkeringen KLIK HIER. Informeer bij twijfel bij je zorgverzekeraar hoeveel je vergoed kan krijgen of bel mij op, zodat ik met je mee kan kijken.

Hoe verloopt een sessie?

Over het algemeen volgt een sessie deze opbouw:

  1. gesprek: Terugblik op de voorgaande sessie, de periode ertussen en hoe is het NU met je
  2. gesprek: de aandacht richten op een specifieke vraag van dat moment,  binnen jouw thema
  3. Warming up: aarding, beweging, ademen
  4. voorstel voor een methode, instemming van jou: bereidheid om je open te stellen voor diepere, nog onbewuste elementen in jezelf.
  5. proceswerk met de gekozen methode: dieper kijken naar de oorzaken van je thema, in deze stap zijn vooral je lichaam, emoties en gevoel ‘aan het woord’.
  6. begripsvorming: de vertaling naar een betere manier van omgaan met dit deelonderwerp binnen jouw hulpvraag.
  7. integratie van de nieuwe ervaringen op alle niveaus in jouw systeem: Het denken, inzicht komen duidelijker weer in beeld. Je verwoordt op mijn uitnodiging hoe je terugkijkt op je proces in deze sessie.
  8. Oefeningen voor buiten de sessieruimte ‘huiswerk’.
  9. vervolgafspraak en afscheid
  10. Facultatief: je maakt thuis een kort verslag van de sessie en deelt dit met mij

 

Kan ik een pakket ook in delen betalen?

Ja dat is geen probleem. Ook als blijkt na de kennismakingssessie dat wij geen goede match voor elkaar zijn, dan annuleren wij de samenwerking. Je betaalt dan alleen de kosten van de kennismakingssessie €45,-.

Maar doordat we eerst een gratis telefonische intake hebben is dit nog niet voorgekomen. Bij de intake voel je meestal wel of er een match is en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Ervaringen van mijn klanten

Natasja ken ik nu een flink aantal jaren. Ik heb het voorrecht gehad om samen met Natasja 4 jaar NLP en TCC opleiding te volgen. De laatste jaren heb ik haar ook als trainer ervaren. Ik ben verrast door haar transformerende oefeningen zoals de Ademcirkel en de Christos oefening. Deze oefeningen heb ik  met succes kunnen toepassen bij cliënten binnen mijn eigen praktijk.
Ik heb Natasja ervaren als een enthousiaste, creatieve, betrokken en liefdevolle trainer tijdens de opleiding Karakterstructuren. Ook bij het vak Lichaamswerk binnen de TCC opleiding, waar ik assisteer, zie ik Natasja deze eigenschappen optimaal inzetten tijdens het trainen en begeleiden van de deelnemers. Ik bewonder de manier waarop Natasja zonder oordeel en met respect omgaat met de persoonlijke ontwikkeling en het groeiproces van de ander.

Yda Vijfvinkel

Coach, Oorzaak en Gevolg: https://www.oorzaakengevolg.com

Ik deed bij jou de ademcirkel bij bij Smara Opleidingen en ik wist van tevoren niet wat me te wachten stond. Ik ging er geheel blanco in. Ik vond het heel verrassend, heel intensief. Als je van te voren gezegd had, dan had ik gezegd: dat kan ik niet. Het was verrassend dat ik het een uur vol hield. Ik had geen tijdbesef. Wat het met me deed..gonzen, de hele energie die door mijn lichaam heen gonsde. Energie continu in golfbeweging van mijn tenen naar mijn hoofd en weer terug.

Daarna was soort van rust in mijn lijf en open staan. Ik stond heel erg open met geur. Ik ruik chocolade..Ik wist niet dat je het had, maar ik rook het continu.

Ik zou het vooral mensen aanraden die op zoek zijn naar bewustwording in hun lijf en in hun zelf. Mensen die aan yoga doen en meditatie. Toen jij eerste keer lichaamswerk bij pratiotioners gaf vond ik het al leuk. De setting, hoe je het aangekleed had, voelde heel goed. Ik had geen idee. En ik had wel zoiets, dit voelt als fijn. Ik ga iets doen dat helemaal verzorgd is.

 

Diana van Wijngaarden

Ambulant begeleider, coach

Wil jij meer rust, vreugde en vrijheid ervaren?

Een telefonische kennismaking is gratis