+31 6 21 48 52 80 info@hartmissie.nl

Over Natasja

Mijn naam is Natasja de Lange

Ik voelde mij altijd zo stijf, een innerlijke verkramping. Nu weet ik dat ik onbewust geleerd had te overleven door weg te gaan bij mijn gevoel, mijn lichaam, mijn hart. Ik ging alles beredeneren en verklaren en zat volledig vast in mijn hoofd. Ik leed daaronder en was daarom al vroeg op zoek naar een oplossing. Ik dacht die te vinden in de ander. Telkens zag ik weer een ander deel van mezelf gespiegeld in de ander. Ik leerde veel over mezelf, maar het was geen mooi beeld dat ik zag. Ik leerde vooral veel van de afweermechanismen waar ik continu in verkeerde. Ik raakte steeds verder van mezelf verwijderd.

Ik was 27 toen ik Stanley ontmoette. Als ik oud wil worden met hem wist ik, dan moet er drastisch iets in mezelf veranderen. Ik beloofde mezelf alleen opleidingen te doen waarvan ik wist dat ze me dichter bij mezelf zouden brengen. Zingeving, Creativiteit en Spiritualiteit op de HAN. Daarna NLP en Transpersoonlijke Coaching en Counseling. Ik begon mij steeds meer te herinneren wie ik in essentie ben. Door een 10 daagse Vipassana training waarbij ik ook echt 10 dagen niet mocht praten of contact hebben met anderen kwam de doorbraak. Het was pijnlijk waar ik doorheen ging, maar daarna voelde ik meer verbinding met mijn hart.

De roep mijn hart te volgen werd steeds krachtiger. Toen ik 33 jaar was kon ik mijn hart niet langer meer negeren. Ik wilde alles opgeven om mijn roeping te volgen: ontdekken wat mijn essentie is en anderen inspireren ook op zoek te gaan naar de puurheid in zichzelf.

Volg mij op Social Media:

Ik voelde diep van binnen dat het roer om moest

Voel jij dat ook en wil je dat verder onderzoeken?

Follow your bliss

Ik volgde de signalen, zegde mijn leuke en goedbetalende baan op en ons fijne huis. Samen vertrokken Stanley en ik voor onbepaalde tijd naar India. Daar volgde ik een intensieve Lichaamswerk Opleiding op de Subbody Butoh Institute in Dharamsala, hoog in de Himalaya vlakbij de Dalai Lama. We trainden vijf dagen per week, zonder te praten, een jaar lang. Ik leerde luisteren naar de signalen van mijn lichaam en trainde mijn geest.

Ik deed nog een Yoga Teacher training in India en daarna zijn we drie maanden in New York gaan wonen. Hier kon ik alles wat ik geleerd had integreren en delen in the city that never sleeps. Op het eiland Ibiza heb ik vervolgens in alle rust de basis gelegd voor mijn bedrijf Natasja Moves. Na 2 jaar was ik weer terug op Nederlandse bodem. Ik begon met lesgeven bij Smara Opleidingen en heb ik me gevestigd als intuïtief en lichaamsgericht therapeut/ coach. Ik werd moeder van een dochter. Ik ontdekte de kracht van mijn adem en ontwikkelde mezelf als Ademcoach. Ik bleef leren over mezelf en mijn familiesysteem tijdens de Opleiding Systemisch Coachen.

Tijdens mijn afstudeerfase als NLP trainer voelde ik weer een innerlijke verkramping waar ik niet uit kwam. Oude patronen en overtuigingen kwamen boven en haalde mij weg van mijn essentie. De kracht van mijn adem hielp mij de overstap te maken en me te vestigen in mijn nieuwe Zijns energie.

Ik ontdekte PRI en leerde steeds meer over mijn afweermechanismen.  Regelmatig schiet ik in mijn afweermechanisme waar ik geen controle over had. Het haalt me bij mezelf weg, bij mijn hart. Na een intensief traject ben ik me nu bewust wat er met me gebeurd. Ik kan het nu doorzien en er voor kiezen bij mezelf te blijven. Ook kwam daar Psych-K bij. In de basistraining leerde ik hoe de verbinding tussen de rechter en linker hersenhelft tot stand kan worden gebracht. Hoe je met behulp van je lichaamswijsheid en je hogere zelf, eenvoudig belemmerende overtuigingen kan transformeren.

Alles wat mij geholpen heeft, heb ik samengevoegd in een totaal pakket. Een totaal pakket waardoor je de Puurheid in jezelf ontdekt en meer rust, energie, vreugde en vrijheid toe gaat laten. Omdat iedereen uniek is heb ik 3 varianten samengesteld en lever ik in het proces maatwerk afgestemd op wie jij bent. Ik heb een sterke verbinding ontwikkeld met mijn innerlijk weten en kan goed aanvoelen wat nodig is.

Wil je me eerst nog iets beter leren kennen, je hulpvraag bespreken of heb je vragen. Maak dan een afspraak voor een telefonische kennismaking, die is gratis.

Ben jij er klaar voor?

Hoe anderen mij ervaren

Natasja ken ik nu een flink aantal jaren. Ik heb het voorrecht gehad om samen met Natasja 4 jaar NLP en TCC opleiding te volgen. De laatste jaren heb ik haar ook als trainer ervaren. Ik ben verrast door haar transformerende oefeningen zoals de Ademcirkel en de Christos oefening. Deze oefeningen heb ik  met succes kunnen toepassen bij cliënten binnen mijn eigen praktijk.
Ik heb Natasja ervaren als een enthousiaste, creatieve, betrokken en liefdevolle trainer tijdens de opleiding Karakterstructuren. Ook bij het vak Lichaamswerk binnen de TCC opleiding, waar ik assisteer, zie ik Natasja deze eigenschappen optimaal inzetten tijdens het trainen en begeleiden van de deelnemers. Ik bewonder de manier waarop Natasja zonder oordeel en met respect omgaat met de persoonlijke ontwikkeling en het groeiproces van de ander.

Yda Vijfvinkel

Coach, Oorzaak en Gevolg: https://www.oorzaakengevolg.com

Natasja heeft me begeleidt in een tijd van onrust en waar ik voelde dat er van alles gezien wilde worden maar waar ik niet helemaal bij kon.
Natasja kan met compassie en inleving luisteren naar je verhaal. Ze voelt aan wat nodig is.
Ik dans al geruime tijd wat voor mij een manier is om via muziek en beweging antwoorden te ontvangen. Het was dan ook fijn om aan de hand van muziek eerst door beweging in mijn lijf te komen. Van daaruit begeleidde Natasja me om liggend verbonden te ademen met muziek als ondersteuning.
Mijn ervaring is dat het heel bevrijdend is en dat je met je aandacht op een laag komt waar je met je gedachten niet bijkomt. Je lichaam vertelt je gewoon op dat moment wat er gezien wil worden. Het is helend, eenvoudig, transformerend en zo van jezelf.
Mijn lichaam uitte zich en bevrijde zich zelf van bepaalde emoties en verkrampingen. Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf, ervaar zelfliefde en kan in mijn kracht staan.
Natasja bedankt voor deze begeleiding. Liefdevol en met een directe benadering.

Rianne Das, Leeftijd 52 jaar

Ondernemer

Wil jij meer rust, vreugde en diepe verbinding voelen?