+31 6 21 48 52 80 info@hartmissie.nl

Agenda

Trainingen, Workshops, Ademcirkels

2020

Najaar 2022

8 daagse Ademcoach Opleiding

Heb jij de kracht van je adem ervaren en zou je graag zelf ademsessies willen begeleiden? Deze complete opleiding geeft je alle ervaring en tools om dit te gaan doen. Ben je geen coach, therapeut of yogadocent maar heb je wel het verlangen om je hartmissie te gaan leven en je persoonlijk te ontwikkelen? Dan is deze opleiding zeker ook geschikt want je gaat een diep transformatieproces door wanneer je intensief met de adem te gaan werken. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of dit de juiste opleiding voor je is.

Locatie: Biodanzasalon Haren, Noord Brabant.

Ook geef ik deze opleiding in de buurt van Rotterdam, Ouderkerk aan den IJssel kijk de site van Smara Opleidingen

Data 11, 12 nov – 16 dec – 13, 14 jan – 27 jan – 3 feb – 10 feb 

Ademcirkel bij Smara Opleidingen

Bewust ademen brengt inzicht in hoe je leeft. Een vrij en onbevangen leven is mogelijk als je vrij en onbevangen gaat ademen. Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig, maar loop je toch weer steeds tegen dezelfde beperkende patronen aan? Zou je vitaler willen zijn of kamp je met gezondheidsproblemen? Dan kan de ademcirkel uitkomst bieden.

Kijk voor meer informatie op de site van Smara Opleidingen.

Data: zie website Smara Opleidingen

Maandag 19.00-22.00 uur

Opleiding Karakterstructuren 

Een complementaire opleiding waarbinnen we, vanuit drie verschillende invalshoeken, de verschillende energie stromingen in het menselijk lichaam onderzoeken, helen en integreren. Naast de theorie gaan we vele oefeningen doen waarbij je direct het effect zal ervaren van het laten stromen van jouw energieën. Daarnaast kan je het geleerde direct toepassen in jouw praktijk.

Kijk voor meer informatie op de site van Smara Opleidingen.

Data: zie website van Smara Opleidingen.