+31 6 21 48 52 80 info@hartmissie.nl

Agenda

Trainingen, Workshops, Ademcirkels

2020

Voorjaar 2021

7 daagse Training: Leven vanuit je Hart

We volgen we de bevrijdende stroom langs de Chakra’s waar diepgewortelde overtuigingen en programmeringen zich vastgezet hebben die je beperken om je mooiste leven te leven. De manifesterende stroom stelt je in staat om in contact met je ware essentie je Hartmissie te gaan leven. Kosten €45 per ochtend van 3 uur. Er zijn nog geen nieuwe data vastgelegd. Neem contact met me op als je hier interesse in hebt.

Woensdags 9.15-12.15 uur

Ademcirkel bij Smara Opleidingen

Bewust ademen brengt inzicht in hoe je leeft. Een vrij en onbevangen leven is mogelijk als je vrij en onbevangen gaat ademen. Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig, maar loop je toch weer steeds tegen dezelfde beperkende patronen aan? Zou je vitaler willen zijn of kamp je met gezondheidsproblemen? Dan kan de ademcirkel uitkomst bieden.

Kijk voor meer informatie op de site van Smara Opleidingen.

Data: zie website Smara Opleidingen

Maandag 18.00-21.00 uur

Opleiding Karakterstructuren BMi en Chakra’s

Een complementaire opleiding waarbinnen we, vanuit drie verschillende invalshoeken, de verschillende energie stromingen in het menselijk lichaam onderzoeken, helen en integreren. Naast de theorie gaan we vele oefeningen doen waarbij je direct het effect zal ervaren van het laten stromen van jouw energieën. Daarnaast kan je het geleerde direct toepassen in jouw praktijk.

Kijk voor meer informatie op de site van Smara Opleidingen.

Data: zie website van Smara Opleidingen.