+31 6 21 48 52 80 info@hartmissie.nl

Agenda

Trainingen, Workshops, Ademcirkels

2023

Gratis webinar Ademwerk.

Wil je meer leren over de kracht van je adem?

Schrijf je dan in voor het gratis webinar Ademwerk.

Het is een ervaringsgerichte training van 1,5 uur waarin je zelf ook gaat ervaren wat meer bewustzijn op de adem voor je kan betekenen.

Tevens is het een introductie op de 8 daagse Ademwerk Opleiding die op 3 april start bij Smara Opleidingen. Een opleiding die veel brengt in je ontwikkeling en je leert hoe je zelf ademsessies kunt begeleiden. Je kan hiervoor ook het STAP-budget aanvragen.

Schrijf je in via de site van Smara Opleidingen en dan krijg je een zoom link. Druk op de oranje button hiernaast.

vrijdag 17 februari 20-21.30 uur

Ademcirkel Haren (Oss).

De kracht van het onderbewustzijn

Lichaamswerk voor het openen van het hart, intenties en muziek voor samenwerking met het onderbewuste en de zachte kracht van het verbonden ademen. Gebruik de kracht van je adem en geest om (adem) patronen te doorbreken die jou belemmeren te leven vanuit je hart. Voor bestellen van tickets via Hipsy klik hier.

dinsdag 31 januari          19-22uur

8 daagse Ademcoach Opleiding

Heb jij de kracht van je adem ervaren en zou je graag zelf ademsessies willen begeleiden? Deze complete opleiding geeft je alle ervaring en tools om dit te gaan doen. Ben je geen coach, therapeut of yogadocent maar heb je wel het verlangen om je hartmissie te gaan leven en je persoonlijk te ontwikkelen? Dan is deze opleiding zeker ook geschikt want je gaat een diep transformatieproces door wanneer je intensief met de adem te gaan werken. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of dit de juiste opleiding voor je is.

Locatie: Biodanzasalon Haren, Noord Brabant.

Ook geef ik deze opleiding in de buurt van Rotterdam, Ouderkerk aan den IJssel kijk de site van Smara Opleidingen

Data 31 mrt – 14 april – 19, 26 mei – 2, 16, 24, 30 juni 

najaar 2023:

start er weer een dinsdag en zaterdaggroep voor data zie pagina Ademopleiding

 

Ademcirkel bij Smara Opleidingen

Bewust ademen brengt inzicht in hoe je leeft. Een vrij en onbevangen leven is mogelijk als je vrij en onbevangen gaat ademen. Ben je al een tijdje met zelfontwikkeling bezig, maar loop je toch weer steeds tegen dezelfde beperkende patronen aan? Zou je vitaler willen zijn of kamp je met gezondheidsproblemen? Dan kan de ademcirkel uitkomst bieden.

Kijk voor meer informatie op de site van Smara Opleidingen.

Data: zie website Smara Opleidingen

Dinsdags 19.00-22.00 uur

Opleiding Karakterstructuren 

Een complementaire opleiding waarbinnen we, vanuit drie verschillende invalshoeken, de verschillende energie stromingen in het menselijk lichaam onderzoeken, helen en integreren. Naast de theorie gaan we vele oefeningen doen waarbij je direct het effect zal ervaren van het laten stromen van jouw energieën. Daarnaast kan je het geleerde direct toepassen in jouw praktijk.

Kijk voor meer informatie op de site van Smara Opleidingen.

Data: zie website van Smara Opleidingen.